Le Bon Vivant
Menu
Menu vanaf 17/01 tot 09/02
VOORGERECHTEN
Ribfingers - avocado - zure room
of
Gevulde Parijse champignons-rivierkreeftstaartjes- lookboter - beenhesp-spek
of
Chef's Choice
HOOFDGERECHTEN
Verse vis - mini venkel - krielaardappelen - sinaasappel - basilicumolie
of
Kalfsossobucco - linguini - groentjes- rode wijn porto - Parmezaan - wintertruffel
SUGGESTIES
Braziliaans stoofpotje van vis
( 6 € supplement )
of
Ierse zesrib (350 g) - witloofsla - bearnaise - frietjes
( 9 € supplement )
DESSERT
Cube - mascarpone mousse - crémeux karamel - koffie
of
Kaasassortiment
( 9 € supplement )
Onze kazen worden zorgvuldig samengesteld door onze kaasleverancier Maggie De Backer/wereldkazen te Oud-Turnhout
De gerechten en ingrediënten kunnen niet gewijzigd worden
menu 3 gangen: 63 €
menu 4 gangen: 73 €
menu 5 gangen: 83 €