top of page

Menu

Menu vanaf 17/01 tot 09/02 

​​​​VOORGERECHTEN

Ribfingers - avocado - zure room 

of

Gevulde Parijse champignons-rivierkreeftstaartjes- lookboter - beenhesp-spek

of

Chef's Choice  

HOOFDGERECHTEN

Verse vis -  mini venkel - krielaardappelen - sinaasappel - basilicumolie
of

Kalfsossobucco - linguini - groentjes- rode wijn porto - Parmezaan - wintertruffel 

SUGGESTIES 

Braziliaans stoofpotje van vis

( 6 € supplement )

of

Ierse zesrib (350 g) - witloofsla - bearnaise - frietjes 

   ( 9 € supplement )

DESSERT

Cube - mascarpone mousse - crémeux karamel - koffie 

of 

Kaasassortiment 

 ( 9 € supplement )


Onze kazen worden zorgvuldig samengesteld door onze kaasleverancier Maggie De Backer/wereldkazen te Oud-Turnhout


De gerechten en ingrediënten kunnen niet gewijzigd worden


menu 3 gangen: 63 €
menu 4 gangen: 73 €

menu 5 gangen: 83  €

bottom of page