top of page

Seizoensmenu’s

Geniet in ons restaurant van twee zorgvuldig samengestelde menu’s met keuzes in voor-, hoofd- en nagerechten. Beide menu’s combineren frisse smaken met warme seizoensgerechten, zodat u in alle rust kunt genieten van een lekkere en ontspannen maaltijd.

​Wij zijn uitzonderlijk gesloten op vrijdag 12 december

1

Menu 

Voorgerechten:
Traag gegaard buikspek / witte pens / mousseline van knolselder
OF
Zalmhaasje teriyaki
OF
Chef’s choice

Hoofdgerechten:
Gevulde kwartel / spruitjes / gevogeltejus / gratin met prei en Duvel
OF
Verse vis / risotto / groene asperges / Nantuasaus / viltwier

Suggesties:
1. Hertekalf­filet / wintergarnituur (13 euro supplement)
2. Ierse entrecote (± 250 g) / Rossini / mini gebakken grondwitloof / Bordelaisesaus / gebakken ganzenlever / pommes fondant (12 euro supplement)

Dessert:
Sabayon / verse peer / chocolade-ijs
OF
Moelleux au chocolat / vanille-ijs (bereiding ± 25 minuten)
OF
Kaasassortiment (10 euro supplement)

2

Menu 

Chef’s choice

Crème Agnès Sorel

Voorgerecht:
Sorbet

Hoofdgerecht:
Verse vis / saus Véronique / pommes duchesse
OF
Hertekalf / wintergarnituur

 

Dessert:
Moelleux au chocolat / ijs
OF
Kaasassortiment (10 euro supplement)

Menu  is beschikbaar op 27 en 28 december en kost 75 euro.

Menu  is beschikbaar van 21 november t.e.m. 21 december.
3-gangenmenu: 65 euro
4-gangenmenu: 75 euro
5-gangenmenu: 85 euro

Onze kazen worden zorgvuldig geselecteerd door kaasleverancier Maggie De Backer/wereldkazen, Oud-Turnhout.
De gerechten en ingrediënten kunnen niet gewijzigd worden.

Le Bon Vivant

014 54 37 01

©2024 by Le Bon Vivant/Rune Bokken

bottom of page